DroneTeknoloji Haberleri
Trend

Kameralı Kumandalı En İyi Drone RC Helikopter İncelemeleri ve Modelleri

Kameralı Uzaktan Kumandalı En İyi Drone RC Helikopter İha İncelemeleri ve Modelleri. RC Helikopter Drone nedir, hangi amaçla nasıl kullanılır, özellikleri nelerdir? Satın alma rehberi.

Kameralı RC Helikopter Drone Nedir? Drone ve Helikopter Drone Farkı Nelerdir?

RC Helikopter Dronları, gerçek helikopterlere benzemek için yapılmış dronlardır. Ancak açıkçası çok daha küçük boyutlardadır. Bu birimler, 4 veya 6 yerine 2 rotora sahip olmaları nedeniyle diğer drone’lardan tamamen farklıdır. Ayrıca, Drone ‘lardan kontrol edilmeleri farklıdır ve biraz daha karmaşıktırlar.

İlgili Makale: Drone Kayboldu Nasıl Bulunur? Drone Sinyal Kesilmesinde Gerekenler

Aynı zamanda, bu RC Drone ‘lar eğlencelidir ve inanılmaz faydalar sunarlar. Bu nedenle Multicopter ve Quadcopter olmayan üniteler isteyen insanlar için mükemmel bir seçimdir. Bu dronların başlıca faydaları şunlardır:

  • Uçmak eğlencelidir. Diğer dronlara göre kontrol edilmeleri biraz farklı olduğu için üst düzeyde eğlence sunarlar, bu yüzden kullanımları oldukça ilgi çekicidir. Başlangıçta kontrol etmek zor olabilir. Ancak birkaç uçuştan sonra onları kontrol etmek gerçek bir zevk olacaktır.
  • Hafiftirler. Bu nedenle inanılmaz uçuş yetenekleri sunarlar. Bu dronların çoğu sadece 450gr. ağırlığa sahiptir. Harika akrobasi yapabilirler ve yüksek düzeyde manevra kabiliyeti sunarlar.
  • Güçlü ve dayanıklı pillerle güçlendirilmiştir. Çoğu 30 dakikaya kadar uçuş süresi sağlayabilir. Böylece daha uzun süre havada kalabilirler. Sıradan Quadcopter ‘lar 20 dakika veya biraz daha az havada kalabiliyor, ancak 25 dakikaya kadar kalabilen modeller var.
  • RC Helikopter Drone daha küçük boyutlara sahiptir. Hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabilirler. Bu nedenle büyük drone’lardan çok daha pratiktirler. Onları nerede ve ne zaman kullanırsanız kullanın, sadece ilginç olmaları ve uçmaları ilginç olmaları nedeniyle çok eğleneceksiniz.

Kameralı Uzaktan Kumandalı RC Drone Helikopter Kimler Hangi Amaçla Kullanabilir?

Drone Helikopterler çoğunlukla eğlence için tasarlanmıştır. Bu nedenle profesyonel birimler değillerdir. Çünkü quadcopter olarak sabit bir uçuş sağlayamazlar, hava fotoğrafçılığı için mükemmel bir seçim değildirler.

Ancak en son modeller harika kameralarla geliyor. Video kaydetmek ve havadan fotoğraf çekmek mümkün. Farklı uçma yeteneklerine sahip olmaları nedeniyle uçmaları oldukça ilgi çekicidir ve çekeceğiniz fotoğraflar ilginç bir kaliteye ve ilgi çekici bir bakış açısına sahip olacaktır.

Ek olarak, en son modellerin daha uzun uçuş süreleri vardır. Havada 30 dakika veya daha fazla kalabilirler. Bu sürelerin çoğu dronun sunabileceğinden daha uzun olması nedeniyle harika bir seçimdir.

Öte yandan, taşıma süresi kısadır ve bir pili tamamen şarj etmek yaklaşık 40 dakika sürer. Daha büyük dronlar, pili tamamen şarj etmek için genellikle 1 veya 2 saat gerektirir.

Genel olarak kameralı helikopterler, yüksek düzeyde eğlenmek isteyenler ve havadan şaşırtıcı ve ilginç fotoğraflar çekmek isteyenler tarafından kullanılmalıdır. Film yapımcıları için mükemmel bir seçim olmadıklarını, ancak daha eğlenceli olduklarını ve sıradan drone’lardan daha ilginç uçtuklarını unutmayın.

Bu tip dronların çoğu, küçük parçalara sahip oldukları için 14 yaşından büyük çocuklar için tasarlanmıştır. Daha küçük çocuklar için mükemmel bir seçim değildir. Öte yandan, yetişkinler tarafından yaygın olarak kullanılırlar ve bu tür benzer oyuncaklardan çok daha ilginçtirler.

RC Helikopter

Drone helikopter Satın Alma Rehberi: Önemli Özellikler

Kameralı bir helikopter almayı planlıyorsanız, en önemli olarak kabul edilen bazı özelliklere dikkat etmelisiniz. Bu özelliklere sahip bu tip bir drone alırsanız hem çok eğlenceli hem de kullanımı ilgi çekici muhteşem bir ürün elde etmiş olursunuz.

Ayrıca, ucuz ve düşük kaliteli klon modelleri sunan birçok satış sitesi olduğu için, ilk uçuşunuzdan sonra, gerçekten havalanırlarsa, muhtemelen sizin için ölecek olan birçok satış sitesi olduğu için dronunuzu nereden satın alacağınızı bilmeniz gerekir. Doğru seçimi yapmak için Drone Satın Alacaklara Tavsiyeler hakkındaki yazımıza da göz atmanızı öneririz.

Buna ek olarak, iyi inşa edilmiş ve dayanıklı olacak. Zorlu inişlere ve zorlu kullanıma dayanabilir. Her durumda, dikkate alınması gereken en önemli özellikler şunlardır:

  • Uçuş Zamanı. Bu, dikkate alınması gereken önemli bir faktördür. Çünkü bu tip bir drone alırsanız, inanılmaz uçuş süresine sahip olursanız, daha eğlenceli olacak ve uçmak daha ilginç olacaktır. Çoğu model 30 dakikalık uçuş süresi ile gelir, bu yüzden aradığınız numara bu olmalıdır.
  • Materyaller. Bu dronlar küçüktür ve ağırlıkları daha düşüktür. Sadece iç mekanlarda kullanılacakları gerçeği nedeniyle dayanıklı malzemelerden yapılmış olmaları gerekir. Böylece bazı nesnelere çarpabilirler. Bazı modeller metalden yapılmıştır, plastik ünitelerden daha dayanıklı oldukları için en iyi seçimdir.
  • Pil Şarj Süresi. Bu faktör en önemli faktör değildir. Ancak pil şarj süresi kısa olan bir drone almak çok önemlidir. 40 dakika şarj süresi olan bir drone alırsanız, üniteniz en kısa sürede uçmaya hazır olacaktır. Daha uzun şarj süresi olan drone’lardan çok daha iyi bir seçimdir.
  • Kamera. Kameralı bir drone arıyorsanız bu faktör önemlidir. Çoğu oyuncak olarak tasarlandığından, HD çözünürlüğe veya şaşırtıcı performansa sahip kameralı helikopterlerin olmadığını unutmayın. Ancak piyasadaki bazı modellerde ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek harika kameralar bulunur. Bu durumda en iyi drone, en iyi kameraya sahip olandır. Rotorlara güç sağlayan pilin kameraya da güç verdiğini unutmayın, bu nedenle en yeni ve en güçlü pile sahip olduğundan emin olun.
  • Kontrol. Helikopterleri kontrol etmek diğer dronlardan biraz daha zordur, bu yüzden ilginçtirler, ancak uçmaları karmaşıktır. Bu insansız hava araçlarının gerçekte nasıl çalıştığı hakkında bir fikir edinmek için biraz zamana ihtiyacınız olacak, bu yüzden umudunuzu kaybetmeyin ve pratik yapmaya devam edin. Her durumda, inanılmaz uçuş yetenekleri sunarlar, bu nedenle quadcopter’lerdan farklı ve benzersiz bir şey isteyen insanlar için mükemmel bir seçimdir.
  • LCD Ekran. Çoğu dron, kontrol cihazlarında LCD ekranlarla gelir. İhtiyacınız olacak bir özelliktir. Aslında, bu zorunlu bir özellik değil, tüm drone’u daha iyi ve daha ilginç hale getiren bir özellik. Her durumda, tüm drone’nun daha pahalı ve daha iyi görünmesini sağladığı için bu dikkate alınmalıdır.
  • Bağlanma İşlemi. Bu dronlar bir iPhone’a veya bir Android telefona bağlanabilir, böylece cihazınızda canlı bir akış elde edebilirsiniz. Tüm dronların bağlanmasının kolay olmadığını ve bazılarının çok karmaşık ve zaman alıcı olduğunu unutmayın. Öte yandan, en son ürünlerin bağlanması çok basittir ve sadece birkaç dakika gerektirir, bu dikkate alınmalıdır.
  • Hafıza Kartı. Hepimiz hafıza kartlarının uygun olduğunu biliyoruz. Ancak kameralı helikopterlerin çoğu hafıza kartlarıyla gelir, bu nedenle daha iyi bir seçimdir. Çünkü daha uzun süre kayıt yapabilmeniz ve bu hafıza kartlarının gerekenden daha fazla olması nedeniyle. Bu drone’ların yüksek çözünürlüklü kameraları olmadığı için çok fazla fotoğraf ve video kaydedebilirsiniz. Oluşturduğunuz dosyaların daha küçük bir hafıza değeri olacaktır.

Hangi Model RC Helikopter Drone Alacağınızdan Emin Değil misiniz?

Kameralı helikopterlerin iyi bir yanı, piyasada çok sayıda modelin bulunmasıdır. Ancak, hepsi farklı özelliklerle geldikleri ve farklı fiyat aralıklarından geldikleri için mükemmel bir seçim değildir.

Size şu anda piyasadaki en iyi ve en popüler drone’ların bir listesini yapmayı başardık. Kameralı helikopter arıyorsanız hepsi dikkate alınmalıdır. Öte yandan, tüm bu modeller uygun fiyatlı ve en yeni özelliklerle geliyor. Ayrıca, bu helikopter drone’ların genellikle sahip olduğu artılar ve eksiler listesine uymayı başardık.

Drone RC Helikopter Artıları:

  • Uçmak ilginçtir ve onları uçurmak, diğer dronları uçurmaktan daha ilginçtir.
  • Uygun fiyatlıdırlar. Yeni başlayanlar ve çok fazla eğlence sunan harika dronlar arayanlar için mükemmeldir.
  • Kameralı helikopterler uzun bir uçuş süresi sunar. Bu sayede daha uzun süre havada kalabilirsiniz.
  • Bazıları kontrol cihazlarında LCD ekranlarla gelir. İlginçtirler ve gerçekte olduklarından daha pahalı görünürler.
  • Çok basit ve kolay olduğu için havada harika stuntlar yapabilirsiniz (yeni başlamış olsanız bile).

Drone RC Helikopter Eksileri:

  • Helikopter Dronları kontrol etmek zordur, bu yüzden öğrenmek için zamana ihtiyacınız olacak.
  • Bazılarının uçuş süresi sadece 5 dakikadır.
  • Bazı modeller kırılgan malzemelerden yapılabilir.

Her halükarda, kameralı helikopterler, ilginç olmanın ötesinde mükemmel bir seçimdir ve inanılmaz uçuş yetenekleri sunarlar. Harika bir eğlence kaynağı arıyorsanız ve havadan fotoğraf çekmeyi seviyorsanız, planlamaya dahil edilmelidirler.

Kameralı ve Uzaktan Kumandalı RC Helikopter Drone Seçimi En İyi 5 Ürün

İlgili Makaleler:

Hava fotoğrafçılığı yavaş yavaş herkesin favori hobisi haline geliyor. Drone üreticilerinin bu konuya her zamankinden daha fazla odaklandığını öğrenmek şaşırtıcı değil.

Bugün Kameralı ve Uzaktan Kumandalı en iyi RC Helikopter Drone belirlemeye çalışacağız. Ayrıca, gökyüzünden fotoğraf çekme ve çekme konusunda daha iyi olmak istiyorsanız, hava fotoğrafçılığı becerilerini geliştirmek için ipuçları sunan bir makalemiz var. Videografi ve Hava Fotoğrafçılığı İçin Alabileceğiniz 8 Drone

İlk olarak, helikopter dronlarını kontrol etmenin Quadcoptere göre biraz daha zor olduğunu bilmelisiniz. Çünkü farklı rotorları ve farklı tasarımları vardır. Ayrıca, genellikle farklı kontrolörlerle birlikte gelirler. Ancak pratik yapmanız gerekecek, ancak birkaç uçuştan sonra helikopter dronunuzu bir profesyonel gibi uçurabileceksiniz.

Her durumda, şu anda piyasada bulunan yerleşik kameralı en iyi dronlar hakkında burada bir fikir edinebilirsiniz. İlginç bir ek olarak, bu cihazların daha düşük fiyatlara sahip olmaları, dolayısıyla sadece uygun fiyatlı olmalarıdır.

Kameralı En iyi Drone RC Helikopter

Piyasadaki En İyi Drone Helikopter Modellerinden 5 Tanesini İnceliyoruz

Kameralı İHelikopter Drone

iHelikopter Drone piyasada bu türde en popüler ürünlerden biridir. En son teknolojiye dayanmaktadır ve en yeni özelliklerle birlikte gelir. Her durumda, bu drone, iyi inşa edilmiş olması ve en son özelliklerle gelmesi nedeniyle dikkate alınmalıdır. Uygun fiyatlı olmaktan daha fazlasını yapıyor.

Diğer tarafta ise havadan fotoğraf çekebilen ve video kaydedebilen bir kamera ve 1 saate kadar kayıt yapabilen 2 GB hafıza kartına sahip oluyorsunuz. Kamera 640×480 piksel çözünürlükte kayıt yapar, bu da kayıtlarınızın herhangi bir akıllı telefonda harika görüneceği anlamına gelir.

Uçuş süresi 6 ile 7 dakika arasındadır. Ancak şarj süresi sadece 45 dakikadır, bu nedenle drone’nuz kısa bir süre içinde tekrar kullanıma hazır hale gelecektir. Boyutların çok küçük olmadığını unutmayın, bu nedenle bu birim 10,3 x 5,2 x 2,4 inç büyüklüğünde ve 11,4 ons ağırlığındadır.

Öte yandan, iyi inşa edilmiştir ve hafif ancak dayanıklı malzemelerden yapılmıştır. Kaba kullanıma ve zorlu inişlere dayanabilir.

Bu birim, iPhone ve iPad gibi Apple ürünleriyle harika çalışır, ancak Android cihazlar için de kullanılabilir. Bağlantı işlemi basittir ve sadece birkaç saniye sürer.

UDI U13A Metal RC Helikopter

Bu drone daha pahalıdır ve ek özelliklere sahiptir. Harika bir seçimdir. Fiyatı 72 dolar ve piyasadaki kameralı bu tip en pahalı dronelardan biri. Havadan fotoğraf çekmek ve video kaydetmek için kullanılabilir.

Kamera iyi bir kalite seviyesi sunar ve kullanımı kolaydır. Uçma yetenekleri moderndir ve bu ünitenin 6 yöne hareket ettirilebilmesi ve uçması kolay olması nedeniyle gelişmiş olarak kabul edilebilir.

UDI U13A Metal RC Helikopter Drone

Bu birimin pahalı olmasının nedenlerinden biri, üreticinin üretim sürecinde kullandığı malzemedir. Aslında, ana bilgisayar metalden yapılmıştır. Bu drone dayanıklı olmaktan daha fazlasını sunar ve farklı uygulamalar için kullanılabilir.

Dayanıklıdır ve farklı kazalara dayanabilir ve zorlu uygulamalar için de kullanılabilir. Boyutlar 7,5 x 7,5 x 7,5 inç ve ağırlığı 1200gr. Yani çok hafif değil, ancak dayanıklı olmanın da ötesinde. Her halükarda, harika bir kamera ile gelen sağlam bir helikopter arıyorsanız, bu model harika bir seçimdir.

Bu drone’daki pil 580mah kapasiteye sahip olup, en son teknolojiye dayanmaktadır. Benzer ürünlerin sunduğundan biraz daha fazla olan 500 metrelik bir yarıçap sunar. Her durumda, bu drone harika bir seçim ve iyi yapılmış ve geniş bir menzil sunuyor, bu yüzden dikkate alınmalıdır.

Drone Helikopter WLTOYS S977

WLTOYS S977 Drone Helikopter, etkileyici performanslar ve daha da iyi olanaklar sunan kameralı başka bir drone. 10 dakikalık bir uçuş süresi vardır, ancak bu üniteyi kötü bir havada kullanırsanız daha kısa olabilir.

Bu birim önceki modele göre daha uygun. Bu paraya, aynı zamanda en son teknolojiye dayalı güzel görünümlü bir drone da alırsınız. Modern bir tasarıma ve ilginç olmanın ötesinde bazı özelliklere sahiptir.

Üretici ayrıca üretim sürecinde hafif malzemeler kullanmıştır. Ünite çok hafiftir, bu da uçmanın gerçek bir zevk olduğu ve havada inanılmaz hareketler sunduğu anlamına gelir. Aynı zamanda dayanıklı ve dayanıklıdır, bu nedenle üniteye zarar verme konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

Rotorlar güçlüdür ve bıçaklar da dayanıklıdır, onlarla bir şeye çarparsanız endişelenmeyin. Boyutlar 13,4 x 11,2 x 3,7 inç, ancak ağırlık yalnızca 900gr., bu da hafiflikten daha fazlasıdır.

Uçma yetenekleri, çoğu dronun sunduğundan biraz daha iyidir. Bu Drone’u uçurmak harikadır. Öte yandan kamera 3,1 MP çözünürlüğe sahip, bu yüzden harika fotoğraflar ve videolar sunuyor.

ODYSSEY Flying Nighthawk Rc Helikopter

Bu, bu tür harika bir üründür. Çünkü uçmanıza yardımcı olan akıllı bir sistemle birlikte gelir. Uçmak daha basit ve kolaydır. Ayrıca dahili bir kamera ve bir adet 1 GB hafıza kartı ile birlikte gelir, böylece cihazı alır almaz video kaydetmeye ve harika hava fotoğrafları çekmeye başlayabilirsiniz.

Söz konusu kamera iyi bir çözünürlük sunuyor ve farklı uygulamalar için kullanılabiliyor. Ayrıca bu ünite, cihazların ön kısmına yerleştirilmiş LED ışıklarla birlikte gelir, geceleri izlemek gerçek bir zevktir.

Ünitenin boyutları 12x10x6 inç ve ağırlığı 950gr. Bu model 14 yaş ve üzeri çocukların kullanımı için tasarlanmıştır ve daha küçük parçalara sahip olması nedeniyle küçük çocuklar için en iyi seçim değildir.

Üreticinin kullandığı malzemeler aynı zamanda hafif ve dayanıklıdır. Bu ünite dayanıklı ve dayanıklıdır. Onunla uçmak çok eğlenceli olacak ve havadan harika videolar ve fotoğraflar çekebilirsiniz.

Uçuş süresi yaklaşık 15 dakikadır ve özellikle bu fiyat aralığındaki birçok ürünün sunduğundan daha fazladır. Bu modelin fiyatının sadece 40 dolar olduğunu unutmayın. Piyasadaki bu türdeki en uygun fiyatlı ürünlerden biridir.

S977 3.5 Metal Gyro Helikopter Drone

Bu helikopter drone, inanılmaz bir yapı kalitesi ile birlikte gelir ve piyasadaki bu türden en popüler dronelardan biridir. En yeni özellikler ve modern bir tasarımla birlikte gelir, bu nedenle çok daha fazlasıdır. Piyasadaki uygun fiyatlı cihazlardan biridir.

Öte yandan, harika bir kalite sunan ve fotoğraflar için kullanılabilen bir kamera ile geliyor. Bu üniteyi bu türdeki çoğu drone’dan farklı kılan ilginç bir eklenti ve özellik, kontrolörde yerleşik olan LCD ekrandır, kullanışlı olmaktan daha fazlasıdır.

Üretici hafif malzemeler kullandı, ancak çok dayanıklı değiller. Bu sebeple helikoptere dikkat etmelisiniz. Boyutlar 13,2 x 11,5 x 3,2 inç ve ağırlık sadece 600gr. Ek olarak, bu üniteyi uçurmak çok basittir ve eğlenceden daha fazlasıdır.

Etkileyici uçuş yetenekleri sunar ve bu birimin uçmasını izlemek çok keyiflidir. Rotora güç sağlayan batarya 280 mAh kapasiteye sahip ve benzer dronların sunduğundan daha fazla olan 30 dakikalık bir menzil sağlayabiliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu